Procés participatiu

Si ets fundador/a de la Crida, ara cal que hi diguis la teva. Estem en ple procés participatiu i totes les persones fundadores hi tenim veu i vot. 

Un cop debatudes a fons les ponències política i organitzativa de la Crida, i valorades les esmenes proposades, ja pots consultar els textos refosos de les dues ponències. Aquests textos donen compte dels afegits, les modificacions i les supressions que es deriven de les esmenes ja acceptades.

—Ponència Política: Units cap a la República catalana: S’han presentat 179 esmenes a la Ponència Política dins el període d’esmenes. Se n’han acceptat 69 (entre les quals se n’han transaccionat 5), se n’han rebutjat 108, 1 ha estat passada a la Ponència Organitzativa i 1 no s’ha considerat esmena.

—Ponència Organitzativa: L’organització al servei de la República: S’han presentat 142 esmenes a la Ponència Organitzativa dins el període d’esmenes. Se n’han acceptat 42, se n’han rebutjat 81, se n’han retirat 2. N’hi ha 11 a transaccionar.

 

—Com participar-hi?

 

—Cap al Congrés constituent

Consulta el reglament del període transitori que culminarà el 26 de gener en el nostre Congrés constituent al CCIB de Barcelona, on podràs votar les ponències definitives i els òrgans de govern de la Crida.

Segueix-nos