Sant Jordi 2020

Falten pocs dies per la Diada de Sant Jordi. Enguany, serà diferent i única a causa de la pandèmia pel nou coronavirus.  Quan torni a haver-hi parades de roses i llibres, la Crida hi serà present. Però,  mentrestant i malgrat les circumstàncies, des de la Crida us volem animar a celebrar aquest Sant Jordi de confinament d’una manera especial.

Us proposem dues accions complementàries que esperem que us engresquin:

#LlibresPerLaLlibertat
Per un costat us animem a comprar llibres a través de la plataforma www.llibreriesobertes.cat. D’aquesta manera, fem costat al petit comerç que tant patirà les conseqüències de la pandèmia i, a més, us suggerim una llista de 21 novetats editorials que corresponen a les mirades dels presos/es i exiliats/des i d’altres persones implicades en el macro-procés de l’1-O i en la recent història de la repressió a Catalunya. Els seus autors enregistraran un vídeo breu per explicar-nos què ens volen transmetre amb els seus llibres. Els anirem publicant a les xarxes de @cridanacional amb l’etiqueta #LlibresPerLaLlibertat, convidant a la participació de la gent.

#RosesPerLaLlibertat
D’altra banda, volem que la rosa de Sant Jordi arribi als nostres presos/es i exiliats/des. I, per això, us convidem a dibuixar una rosa, fer-li una foto i pujar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #RosesPerLaLlibertat i dient per qui l’heu dibuixada. Després, la podeu enviar per correu als nostres presos i preses polítics, a les presons on passen el confinament, o a l’exili, fent arribar les cartes en aquest cas a la Casa de la República de Waterloo.