Campanya Avui És Demà

Iniciem el cicle de microconferències “AVUI ÉS DEMÀ: La crisi com a revulsiu de canvi. Construïm país“. Ho fem encara immersos en la pandèmia, en lluita contra el virus i la malaltia, afectats pel dol i pel canvi d’estil de vida, conscients dels canvis que s’albiren en el paisatge social, cultural, econòmic i polític, sabedors que tenim el millor capital, que és la gent i els valors que tantes vegades de forma col·lectiva hem sabut activar, com la solidaritat, la cooperació, la determinació i la generositat, decidits a veure la crisi com una oportunitat i determinats a que sigui la ciutadania qui emprengui i decideixi el seu futur.

El cicle de microconferències Avui és demà sortirà a la llum cada dijous a la tarda. Serà un espai per convidar a la reflexió i la lluita per la (re)construcció del país que volem, sobirà i republicà, un país nou en un món nou.

Demà dijous a les 6 de la tarda podràs conectar-te al canal de youtube de la Crida Nacional clicant aquí.

Si tens dubtes o vols fer preguntes les pots escriure just al canal i el dilluns vinent tornarem a penjar el video amb totes les qüestions resoltes per la persona que haurà fet la conferencia.

Tinguem esperança!